søndag 25. april 2010

Kleshengere og ei lysekrone


Etter en og kjekk shoppehelg i Bergen med til sammen minst 9 timers( 4 på fredag og 5 på lørdag) effektiv handel skulle en tro at jeg hadde mange bilder til bloggen , eller i det minste mye flott å ta bilder av. Det viste seg ikke å være tilfelle. Dette til tross for at jeg på lørdagen slepte en full svart  bossekk tilbake til hotellet, for så å gå ut å shoppe videre.Hvordan er dette mulig? Jo, det viste seg at kamera aldri en gang kom opp av bagen (for travelt) Rakk akkurat å ta 1 bilde fra resepsjonen imens vi ventet på nøklene...
Fredag var vi på "Stoff og Stil"  for å handle nettopp det; stoff (stilen får vi tilføye selv) Veldig kjekt å nyttig med stoff og skråbånd og knappenålen, men knapt verd å ta bilde av.
Lørdag var vi på alle de butikkene vi rakk over i Bergen sentrum, og så høydepunktet- kostymeutsalg på teateret! DET var kjempegøy, tok litt tid og var tungt, det er her den svarte bossekken kom inn i bilde...

INNKJØP

  1. Grå ullkåpe med plass til minst et par voksne menn inni, veldig kul !
  2. Brun kappe med ull og silkefiltet hette, også veldig kul!
  3. Grå ullkjortel til f eks. påskeprosesjon, kjekt å ha??? (eller sy noe fint av alt stoffet)
  4. Svart haremsbukse med mønster- gave til en som liker sånt eller redesignprosjekt
  5. Beige nesten fotsid kjole med rund hals og trekvart arm; ET VARP av et redesignprosjekt!
Dessverre var det ingen av disse tingene som ble særlig fine på bilder, de må oppleves.

Det jeg da satt igjen med som jeg i det minste trodde ville ta seg bra ut på bilder (det var tross alt derfor jeg kjøpte dem) var 3 kleshenger fra BamBam til 39 kr pr stk!!!
Disse viste seg å være for små til mesteparten av det barnetøyet som jeg har laget og dermed ubrukelige som utstillingshengere for "Pepperkakehuset".
Ellers lokket to av oss ,en kafeansatt til å selge oss en boks med sukkerbiter som vi syntes at var ekstra fine,(ikke akkurat et kupp det heller til 130 kr for sukkerbiter, men de VAR veldig fine) De kommer nok på et senere bloggbilde. De skal vare leeeeenge.
Hudpleieprodukter har alle sett før og en bordskåner er vel heller ikke direkte en nyhet? Selv om den også selvfølgelig var EKSTRA fin og fra House Doctor.
Stoffene og redesignproduktene får få plass på bloggen etterhvert som de blir ferdige produkter!
Til den tid får jeg nyte synet av tre helt ubrukelige(men søte) kleshenger fra Bergen.

Ha en fortsatt fin søndagskveld

Ingvild
On my trip to Bergen I was convinced I d take a lot of photos and do some great shopping. Did neigther, ended up with 3 tiny babys coathanger and some costumes on sale from the theater. They all looked good in real life but not in photo. Coathanger where really a bit to small to work at all... Luckily it was still a very nice trip!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar