torsdag 22. april 2010

Sykurs

I går kveld var jeg på sykurs med "symaskinskameratene". Det var kveld nr. 2 av 3 og det var en gjeng med tydelig fornyet selvtillit som gikk igang med å sy toalettmapper og putetrekk med skjult glidelås.
Gang nr. 1 hadde en del av gjengen mer enn nok med å takle å finne "på"- knappen, huske å sette i kontakten og lete fram spolehuset. Det å sy en rett søm var nesten litt i overkant vanskelig, men 5 brødkorger av ulik kvalitet, ble det da tilslutt ( innimellom gomling på sjokolade og fnising.)En av oss mente etterhvert også at det faktisk var ; PINN-ENKELT , og gjentok det for sikkerhets skyld ganske ofte til dem som slet litt mer.4 av disse mesterverkene av noen brødkorger ble høytidelig overrakt barnehagen som var så snille å sponse kurset for oss, den 5. forsvant på mystisk vis underveis...
Idag kunne vi derimot levere fra oss 5 nokså vellykkede toalettvesker, etter en noe mer konsentrert arbeidsøkt uten sjokoladedistraksjon.
Bilde er av "Kosedyrenes marked"- puta som ble ferdig i natt!

Ha en fin helg imens jeg koser meg med kurs og shopping i Bergen!

Ingvild

This picture was taken after a sewingcourse I entered with some collegues of mine.  

2 kommentarer:

  1. Så fin den puta ble da! Godt å høre at kurset var vellykket ;))

    Jeg har glemt å tegne av prinsesse-kappen, men skal gjøre det i denne dag og legge klar til deg til neste gang..

    SvarSlett
  2. Det haste ikkje. Har alltid nok prosjekt "på gang". Siste nytt nå e at eg va på teateret i bergen ,og kjøpte kostymer bl a te redesign prosjektene mine i mai!

    SvarSlett