tirsdag 4. januar 2011

Puff Daddy

Siden jeg er i gang med prosjekt-" bruk opp alt garnet mitt på et år", har jeg tatt meg i sammen og begynt å hanke inn pinner på vidvanke. Det har virka, og nå er det ingen flere unskyldninger for å utsette strikkingen av en puff. Pinner nr 15 er igjen på plass (selv om  de har nå revidert oppskriften og det er nå pinnestr. 10 som gjelder ! Jeg har 12 og 15)

pickles har mange fine oppskrifter på puffer, men jeg har tenkt å starte med den enkleste: Puff Daddy. Den er strikket som en diger vaskeklut og bare sydd igjen i sidene og snurpet sammen i bunn og på toppen. Enklere kan det vel ikke bli? Picles er ikke bare en flott nettside fra kreative damer, med gratis oppsakrifter, det er også en nettbutikk og de har kjempefine videoer som viser deg strikketeknikker og gode tips.


I løpet av natten finner jeg vel ut om det er enkelt eller ei...(Når du vet at du ikke får sove likevel kan du like så godt ha et prosjekt!) Det kommer ihvertfall garantert til å gå med endel garn :) hvis ikke tar jeg en pause fra strikkingen og hekler noen luer. Det kan vel ikke feile?

Ingvild

1 kommentar:

 1. Heisan..

  For en søt lue du har laget!
  Tydligvis en kreativ dame du...

  Tusen takk for koselig besøk hos meg,
  Godtnyttårsklem til deg:))

  SvarSlett