torsdag 22. august 2013

Ripstips!



Dilla på rips gir seg ikke her i huset 


nå er det "tante Siris ripskake"


som går igjen i ulike varianter.



Jeg elsker den enkle oppskriften, det gode resultatet og den supersøte rosafargen!


Her kommer en ca oppskrift:
1/2 kg halvtinte ripsbær
3dl sukker
2-3 eggehviter
pittelitt salt 
en ss sitronsaft
1 ts ekte vaniljesukker
-piskes i minst 15 min-
1/2 liter kremfløte piskes stiv, i egen bolle. 
alt blandes forsiktig sammen.
Fryses i en springform som er kledd med plastfolie i bunnen,
eller som her hold av litt til små porsjonsformer. 



Et tips for å få det "fint" oppi glassene er å helle massen i en brødpose og klippe et stort hull i et hjørne 
slik at det nærmest renner på plass ;)

Ingvild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar