torsdag 19. januar 2012

Karnevalsforberedelser

I barnehagen er vi i full gang med forberedelsene til karneval. Vi lager pomponger i silkepapir og hekler digre vimpler. Gøy med farger :)

Ingvild

2 kommentarer:

 1. Karnevall blir nok kjempekoselig for ungene, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Hei Ingvild :)
  Sitter og jobber på blogginnlegg for hageblogger-hagemesseaktivitet og ble veldig usikker på om jeg var inne her og takket deg for den fine kommentaren din! Jeg tror det, men ettersom jeg er usikker så sier jeg takk en gang til :)

  Har snakket med hagemessen nå, og opplegget for Hagemessen er såpass anderledes at endel ikke er overførbart (det er feks ikke plass til noen buffer for å la hagebloggerene komme inn først for det rigges frenetisk helt til åpning), men jeg holder disse ulike ideene dine i bakhodet som inspirasjon. Et lotteri var feks en ide jeg nok kan få til selv om kaffen drikkes under selve messen og ikke før. Og om noen hagebloggere har lyst så kan vi vel få besøke messen i riggeperioden tenker jeg, sånn for å se hvordan de bygger det opp.

  Takk som sagt, og kom gjerne med flere innspill når jeg legger ut ny bloggpost om en par dager. Ingen kommentar kan bli for lang :)

  SvarSlett