mandag 31. januar 2011

Framsnakking

Anne: "Eg ser at mange av venninnene mine har klikka på LIKER   Framsnakking på Facebook, men ikkje du...?!?"

Ja, jeg har sett knappen og ja, så klart jeg synes det er topp at folk snakker fint om hverandre både på facebook og på bloggene og ikke minst I VIRKELIGHETEN! Men folk som kjenner meg,( håper jeg at) vet dette uten en knapp på Facebook.

Mitt inntrykk er at folk er veldig flinke til å framsnakke hverandre både på Facebook og blogger. Har f eks. registrert at i de ytterst få tilfellene hvor noen har fått en litt negativ kommentar, så har en drøss med andre sporenstreks satt seg ned å lagt inn masse støtteerklæringer og skryt. Framsnakking det driver vi med hele tiden. Hvem ville gidde å lage en blogg hvis den skulle fylles opp med sure kommentarer fra helt ukjente mennesker som tillfeldigvis sveipet innom?

...og her kommer dagens framsnakking!


Nå var det jeg skulle vist fram fine bilder fra Lene og Djesa sin kule leilighet i Stavanger der jeg var så heldig å få overnatte i helgen. Dessverre var jeg en for dårlig fotograf til å takle problemet med litt lite lys og blitslyset ødela de fleste av bildene.
Det jeg hadde tenkt at skulle komme fram på bildene var den EKLECTIC BOHEMIAN STYLE, som er blitt til som en følge av at to med helt ulik smak deler stue og kjøkken. Det blir ofte ommøblert og kompromissene er mange, men det fungerer i strid med all interiørdesigner logikk. Det er uventet  og spennende.

Ingvild ( oppfordrer herved alle til å fortsette å framsnakke som før!)

1 kommentar:

  1. Har tenkt litt på dette med framsnakking og hyggelige bloggkommentarer i det siste...
    For å ta det siste først: Blir litt oppgitt over "kjendisbloggere" som vurderer å slutte å blogge fordi de får negative kommentarer... Men altså: Hva er det de forventer? At alle skal være enige med dem. Når det er sagt, så er det nok helt sikkert mange (dessverre) som ikke presenterer sine motforestillinger på en god måte. Men egentlig, nå uttalere jeg meg uten å vite hva jeg snakker om - dette er jo bare noe jeg tenker...
    Når det gjelder det andre. Jeg digger framsnakking, men synes allerede at begrepet har mistet sin betydning, i allefall hvis framsnakking skal være det motsatte av baksnakking... Ser ut til at det blir et mer "vær positiv, snill og grei", og da kan det vel bare være? Eller?
    Ja til framsnakking, ja til hyggelige kommentarer på blogger - men stiller man seg til for hugg, ja da må man nesten forvente å få noen!

    SvarSlett