torsdag 4. november 2010

Til verdens flinkeste husmor!

Denne uka har gått som en vind. Dagene har føket avgårde med julemarkedsplanlegging både hjemme og på jobb. Når det bittelille pepperkakehuset i tillegg inneholder en liten gjest med VELDIG mye bagasje som bor på SYROMMET, da er det liksom fullt både i hodet og i hjemmet .

Jeg er uten tvil en fantastisk dårlig husmor og har antakelig alltid vært det. Da barna var små var det alltid rot og skittentøy. Nå er det voksne og (- for det meste ) flyttet hjemmefra, og fortsatt er det rot og skittentøy her. OG JEG ER TOM FOR UNNSKYLDNINGER!
I kveld skal jeg derimot til det som antakelig er verdens beste husmor! Hun har orden på alt, kan lage alt av mat, har et nydelig hjem og søte barn - i tillegg er hun søt ( nærmest for modell å regne) og blid, morsom og hyggelig. Det rareste er at det er veldig lett å like henne også- så perfekte mennesker skulle jo i teorien være enklest å mislike, men nei da! Det går bare ikke an å mislike henne så dagens bilder er av vertinnegave til en fantastisk vertinne. Pedagogisk riktig og hjemmelaget så klart- ( så nå flyter det her igjen)

I morgen er det SY-MARATHON med Tante Mie.

Ha en fin kveld så lenge !

Ingvild

1 kommentar:

  1. Genialt Ingvild!!! Denne må eg jo bare kopiere på det nye syrommet mitt.Eg og mamsen har rydda syrommet i heila dag. og eg meine i heila dag. Hu kom kl 9.15 og gjekk nå klokkå 15.00. Så nå ligne det litt, nå e det "bare" småting som må ryddas og sorteras før eg e fornøyd med det nya syrommet. God helg og klem fra leneh

    SvarSlett