mandag 15. november 2010

JULEMARKED I SORIA MORIA BARNEHAGE

Ja, det måtte stå med store bokstaver, for det er julemarked alt dreier seg om denne uka. Jeg sover, spiser, drikker, tenker, føler julemarked nå for tiden. Det er kjekt og spennende, men travelt. Alle planene våre skal settes ut i livet og et stort arrangement skal av stabelen. Mange ukers innsats skal kulminere i en søndag hvor vi lever ut drømmen om det perfekte , gammeldagse markedet. Vi har pyntet med gran og lys og bål, sørget for lukter og smaker, opplevelser og overraskelser. Alt skal være ekte og naturlig og det tar tid! Nå gjenstår bare de siste hektiske dagene hvor den flotte beliggenheten og de fine lokalene våre skal få skinne litt ekstra, pyntet fra kjeller til loft i sin beste julemarkedsprakt.
Så sant jeg rekker det på søndag skal jeg ta en mengde bilder av det jeg håper og tror at blir det beste julemarkedet noensinne !

Hvis du har lyst til å komme er du HJERTELIG VELKOMMEN til JULEMARKED i Soria Moria Steinerbarnehage i Haugesund , søndag 21. november fra kl 12.00 til kl. 18.00 


salte mandler til "fru Enebærs" bod

brente mandler

kirkelys av bivoks


tøydukken "Peppa" til utlodning

tørkede epleringer, laget av epler fra egen hage

lykkelig lam, nålefiltet til en kjole

Ingvild                      


Her er vi på facebook :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar