lørdag 14. august 2010

Hvor er alle kjolene????

Hadde en deilig formiddag igår med fotpleie og to "kafe-besøk". Første stopp var hos Anne Grethe på "Sy med oss, som hadde fått det kjempefint i sine nye lokaler i Haraldsgata. Der koste jeg meg med lunsj og en prat om sying og alle andre ting. Etterpå bar det avsted til "Tante Mie" i Strandgata for kaffe og nok en prat om sying og alle andre ting. Marie hadde fått nytt skap og ny utstilling og stadig nye kunder. Det var mens vi snakket om alle de fine nye ullkjolene til "Tante Mie" at vi begynte å gruble over et vesentlig spørsmål, nemlig ; HVOR BLIR ALLE KJOLENE AV ?????

Vi har da virkelig laget og solgt "en haug" med kjoler, og vi bor i en liten by- burde vi ikke da noen ganger se en fin liten prinsesse i en av kjolene våre ????? Det har vi da altså ennå ikke opplevd, og lurer nå på-

 1. Er de for "fine til å bruke" ? (he he)
 2. Er de for store eller for små ? ( gå i arv !!!)
 3. Klør  ?
 4. Krymper ?
 5. Farger av?
 6. Ligger bortgjemt i skap?
Fortsatt med drømmen om å tilfeldig gå forbi et PEPPERKAKEHUS-kledd barn... og tenke "hm, der var jo den igjen", ønsker jeg dere alle en GOD HELG!

Ingvild

2 kommentarer:

 1. Så herlig lesning! Ble nyskjerrig på butikken "Sy med oss"..... må kanskje ta meg en tur til Haugesund?

  SvarSlett
 2. hei elisabeth!
  la inn svar på bloggen din, men så oppdaga eg at den ikkje va i bruk så ofte... så, ja, bare te å komma te haugesund her e det flere sybutikker enn innbyggere...:) :) :)

  SvarSlett