mandag 3. mai 2010

FAKE IT TILL YOU MAKE IT ! - maiutfordringen


Her kommer mine to bidrag til NIBs mai- utfordring "Uteplassen". Med tanke på at det var sur nordavind og rim på plenen i morges, syntes jeg at bildene ble riktig så sommerlige. De to første bildene er tatt på sitteplassen rett utenfor inngangsdøra, som er den luneste plassen på dager som idag.  Den er overbygd , har gjerde rundt og har to faste benker. Her pynter jeg etter årstiden. Støvler hører ofte med! (bor tross alt på vestlandet!)
De neste bildene er fra terrassen. Den er helt innebygget med kledning slik at det skal se ut som en skut på huset. (Selv om gode venner ofte kaller den BINGEN)Det er dør inn til hagen og dør til forsiden av huset, og selvfølgelig inn i stua. Vi har fått lagt ut strøm og vann til det utekjøkkenet jeg ønsker meg. Med kjøkkenvinduene som vender ut på terrassen åpne har vi enkelt "uteservering" uansett. Senere på sesongen har vi to like utebord med benker til slik at vi kan lage langbord, og ha plass til "hele slekta". På plenen under klatrerosene skal etter planen neste uteplass komme.

These pictures are taken for a competition, and the point was to make it look like it was summer and time for funfilled outdoors activities! Think I did rather well, considering it was a cold northern wind at the time the picture was taken, and that the temprature had been below zero degrees the night before...
Med ønske om at sommeren skal bli som vi drømmer om !
(ellers er det bare til å "fake it till you make it")
Ingvild     

2 kommentarer: